CUM FUNCTIONEAZA

Corpul produce substante capabile sa diminueze durerea si sa cresca starea de bine.

 

Aceasta se realizeaza stimuland anumite puncte de pe pavilionul auricular, semnalul fiind transmis sistemului nervos central si mai departe se transmite informatia/semnalul prin sistemul nervos periferic la organul intern care are o afectiune.

Pachete Tratament

Experienta a dovedit ca titulatura de pachet servicii nu isi gaseste aplicabilitatea aici, pentru ca individul este o entitate cu caracter de unicitate, iar fiecare raspunde la tratament in felul sau. 

Astfel, daca persoana a raspuns pozitiv de la prima sedinta si problema de sanatate i s-a rezolvat, atunci clar nu mai putem vorbi de pachet servicii. 

 

Unicitatea acestei metode chiar in asta consta, prin faptul ca nu sunt necesare un numar fix de sedinte si la intervale de timp stricte. In cazul in care v-a mai fi nevoie de terapie, trebuie lasat corpul sa raspunda pentru un interval minim de 3-4 zile, iar in functie de simptome, se va face programarea pentru sedinta urmatoare.

Metode tratament

Tratamentul de auriculoterapie poate fi efectuat prin intermediul acelor de acupunctura, al acelor semipermanente (ASP), al unor plasturi cu seminte de vacaria (planta), sau prin electroacupunctura.

 

Tipul de tratament este ales in functie de simptome si de specificul fiecarei persoane.

 

Cand este cazul, auriculoterapia poate fi potentata folosind si alte terapii (drenajul limfatic, hipnoza, terapia emotiior, magnetoterapia, etc)

Solicita o programare